Horoskopi

24.04.2019 20:32

Horoskopi i drejtuesve të mjeteve për muajin maj 2019

Gjithkush e do muajin maj: të ngrohtë, me diell dhe të shndritshëm. Mund të duket se të gjithë njerëzit janë të gëzuar dhe shumë të prirur, plot me ngjarje dhe emocione pozitive. Për fat të keq, yjet janë të detyruar të zhgënjejnë të gjithë ata që presin vetëm gjëra pozitive nga maji. Muaji i pestë i vitit do të bëhet një "mashtrues" në të cilin e ardhmja do të "fshehet" dhe ky proçes do të jetë i vështirë dhe i vështirë. Rrahjet kryesore të çekiçit të fatit do të bien në fushat e punës dhe financave. Kjo zonë do të jetë aq e paqëndrueshme dhe e rrezikshme që astrologët në mënyrë unanime ju rekomandojnë përgjithësisht të qëndroni larg punës. Është e këshillueshme që të planifikoni një pushim të gjatë në Maj. Një udhëtim i gjatë me makinë me familjen ose miqtë e ngushtë, kjo është ajo që përfaqësuesit e të gjitha shenjave zodiake duhet të bëjnë në Maj! Nëse nuk mund të largoheni për një muaj të tërë, përpiquni të merrni të paktën disa ditë pushim.
25.03.2019 19:08

Horoskopi i drejtuesve të mjeteve për muajin prill 2019

20 ditët e para të prillit 2019, planeti do të mbrojë popullin të fortë dhe trim. Kjo është ajo që ju duhet të jeni për të realizuar të gjitha planet tuaja. Nuk ka nevojë t'i kushtoni vëmendje skeptikëve dhe pesimistëve, ata heqin energjinë tuaj dhe trokasin gjendjen shpirtërore për sukses. Besoni në veten tuaj dhe çdo gjë do të punojë për ju!

Pas 20 prillit do të jetë e vështirë të përqendrohesh. Rastet e filluara gjatë kësaj periudhe do të jenë të vështira për t’u sjellë në fund logjik. Një vendim i mençur do të ishte shtyrja e çdo projekti serioz për një kohë më të përshtatshme dhe për të marrë një pushim të vogël.

24.02.2019 21:00

Horoskopi për muajin mars 2019

Muaji Mars është koha më e mirë për të vendosur rendin në biznes, në marrëdhëniet personale dhe të bërit biznes.

Për ta bërë këtë një muaj të mirë, duhet të jeni fleksibil dhe kreativ. Në shumë raste, do të duhet të kërkoni zgjidhje të reja. Nëse vazhdoni të zbatoni metodat e vjetra për të zgjidhur problemet tuaja, atëherë mund të hasni vështirësi serioze!

Largohuni nga kujtimet e pakëndshme dhe mendimet shqetësuese, ato do t'ju pengojnë të ecni përpara. Marsi 2019 është i përkryer për ndryshimin e një makine, për blerjen e garazhit, për të studiuar në një autoshkollë. 

25.01.2019 21:56

Horoskopi për muajin Shkurt 2019

Yjet parashikojnë se muaji Shkurt do të jetë i vështirë. Mund të shfaqen raste të paplanifikuara që duhet të përfundojnë shumë shpejt. Gjatë gjithë muajit duhet të jeni gati për surpriza të ndryshme dhe menjëherë t'i përgjigjeni atyre.
Për të përmirësuar atmosferën në shtëpi dhe për të sjellë ndryshime të këndshme në jetë, merruni me riparimin e banesave, një garazh ose makinën tuaj.
Ditët e favorshme të muajit shkurt: 6, 7, 13, 14, 15, 21, 22. Këto ditë janë të përshtatshme për blerjen e një makine ose një garazhi dhe për udhëtime.

Ditët e pafavorshme: 3 shkurt, 11, 19, 27. Këto ditë, përmbahen nga udhëtimi, përpiquni të shmangni blerjet e shtrenjta.

27.12.2018 15:11

Horoskopi i drejtuesve të mjeteve për muajin janar 2019

Muaji i parë i vitit do të sjellë jo pak surpriza dhe jo të gjitha do të jenë të këndshme. Financat mund të mbarojnë papritur, por nuk duhet të mendoni për të marrë kredi, është më mirë t’ia dilni me forcat tuaja! Përgatituni që në jetën tuaj të shfaqen njohje të reja dhe të hapen prespektiva interesante në karrierë.
Më 6 janar është hëna e re, në këtë ditë është më mirë të qëndroni në shtëpi dhe të jeni me familjen tuaj. Ditë e keqe për çdo udhëtim me makinë.
Më 21 janar është hëna e plotë, ju mund të ndjeni shqetësim dhe ankth, rekomandohet që në këtë ditë të hiqni dorë nga udhëtimet e gjata me makinë!
Ditët e favorshme për ngarjen e makinës në janar 2019 janë: 1, 3, 4, 8,10,15,16, 22, 27, 29, 30. Është më mirë të planifikoni në këto ditë udhëtime të gjata.

Kategoritë