Filluan shitjet e crossover-it elektrik Cadillac Lyriq.

Kompania Cadillac ka njoftuar se do të fillojë të pranojë porosi për modelin seri të crossover-it elektrik Lyriq nga 18 shtatori i vitit 2021. Versioni bazë i SUV do të kushtojë 58,795 dollarë pa përfshirë transportin.
Motori elektrik i crossover-it ka një fuqi prej 340 kuaj fuqi. SUV do të pajiset me një paketë baterie 100 kilovat të instaluar në dyshemenë e makinës. Bateria ka karikim të mjaftueshëm për 480 kilometra. Me sistemin opsional të karikimit të shpejtë, pronari mund ta karikojë makinën për 120 kilometra në 10 minuta.


Si pajisje shtesë, ky crossover do të jetë i pajisur me: optikë LED, e përbërë nga 736 dioda me mundësi animacioni; disqe deri në 22 inç dhe sistemi i avancuar i drejtimit gjysmë autonom SuperCruise, i cili e lejon shoferin të heqë duart nga timoni. Pjesa e brendshme e crossover-it do të ketë tapiceri moderne, akustikë AKG me 19 altoparlantë dhe anulim aktiv të zhurmës. Një risi interesante do të jetë ekrani 33 inç për shoferin, i cili do të kombinojë panelin e instrumenteve dhe sistemin e medias.
Në të ardhmen, Cadillac planifikon t'u ofrojë klientëve një version të përmirësuar të Lyriq me dy motorë, por se kur do të ndodhë dhe si do të jetë ende nuk dihet.


‹ Postimi i mëparshëm Postimi tjetër