5 risitë më të pritura të 2019.

Audi Q3

Lajm i shkëlqyer për vlerësuesit e makinave të fuqishme crossovers të kompanisë Audi — në vitin 2019 Audi do të rinovojë gamën e vet të modeleve dhe një nga këto modele do të jetë version i ri Q3. Në verën e vitit 2018, Audi tregoi fotografitë e para të Q3 2019. Audi Q3 është praktikisht varianti ideal për zgjidhjen e detyrave të ndryshme. Makina ka një dizajn të ndritshëm, brendësi të rehatshme, një numër të madh opsionesh, të cilat të gjithë mund ti kuptojnë, si dhe një gamë të gjerë modifikimesh dhe motorësh.

Infiniti QX70

Mbi përgatitjen nga ndërmarrja Infiniti të versionit të ri QX70, fillimisht treguan fotografitë spyware të versionit të rinovuar të crossover-it, të cilat u shfaqën në fillim të vitit 2018 në një sërë botimesh për automjetet. Më vonë, kompania konfirmoi informacionin në lidhje me zhvillimin e modifikimit të ardhshëm të një makine luksoze. Infiniti QX70 është përmirësuar absolutisht në çdo gjë. Modeli i ri ka fituar një dizajn të pazakontë, të ndritshëm, një brendësi cilësore dhe karakteristika tërheqëse.

Makina ka ruajtur përmasat e saj, por pjesa e jashtme ka ndryshuar aq sa nuk njihet. E vetmja gjë që në këtë risi të kujton modifikimin e fundit është grila e radiatorit. Gama e motorit Infiniti QX70 do të përbëhet nga tre agregate të fuqishëm. Opsioni bazë do të jetë një motor diesel trelitërsh me kapacitet 240 hp. Tjetri, motor benzine 3.7, me kapacitet 335 hp. I fundit motor 5.0 me kapacitet 405 hp.

BMW X6

Për shumë vite, modeli X6 konsiderohet si një ndër crossover-at më të bukur, më të fuqishëm dhe më të rehatshëm. Kjo është arsyeja pse rinovohet shpesh. Rinovimi i radhës rifreskoi pjesën e jashtme të makinës dhe shtoi edhe më shumë agression. Pjesa e brendshme e automjetit u rinovua me të vërtetë. Tani interior-I karakterizohet nga material më cilësor, siç janë lëkura premium, alumini dhe alcantara. Pjesa e brenshme gjithashtu dallohet për numrin e madh të pajisjeve moderne. Modeli i ri do të mburret me treguesit teknikë të përmirësuar, falë të cilëve shumë konkurrentë do ti lërë prapa.

Peugeot 508 SW

Makina e re 508 — e markës franceze u deklasifikua kohët e fundit dhe zgjeroi familjen 508, e cila më parë përfaqësonte një seri të veturave të bollshme. Makina ka një pamje krejtësisht origjinale me shirita të drejtimit vertikal të dritave LED. Krahasuar me veturën e bollshme, makina Peugeot 508 ka ndryshuar formën e dritareve anësore të pasme, që shpjegohet me ndryshimin e linjës së tavanit të saj. Sa i përket brendësisë, makina Peugeot 508 nuk ka dallime nga vetura e bollshme.

Renault Arkana

Renault Arkana, megjithëse u paraqit tashmë në autosallonin e Moskës 2018, do të dalë në shitje vetëm në 2019. Makina duhet të bëhet një model i ri global i markës Renault. Është krijuar në platformën e modernizuar të Global Access nga crossover-i Renault Duster. Në vitin 2019, prodhimi masiv i modelit do të fillojë në fabrikën «Renault Rusia» në Moskë, më vonë crossover-i do të shfaqet në tregjet e vendeve të tjera. Makina do të ketë disa komplete: Life, Drive, Style, Extreme. Extreme është versioni më luksoz. Si opsion shtesë për të gjithë kompletet Renault Arkana do të ofrojë një forcë terheqëse të plotë dhe transmision automatik.

‹ Postimi i mëparshëm Postimi tjetër