Njoftimet Premium

Shitja e Lexus në Berat

lexus i bardhe me kamio automatike sedilje meshine air bag para anash dhe prapa me dokumente per 1 vit maj 2017 me benzine 3300 kubik ka shume opsione makine eshte ne gjendje shume te mire pune Berat
E shitur

Shitja e Lexus në qytete të tjera