Njoftimet Premium

Shitja e Kamionë në Shqipëri

Renault Mascott; ; Opsionet shtese: Dopio gom, Kondicioner, e ardhur nga Zvicer. Ngarkese 6.5 ton n librez, karroceri 5 m e gjat. Durrës
9 000€
Suzuki carry, viti 2003 motor 660 kubik me 3 pistona benzin gas I shenuar ne leje qarkullimi, sapo i esht vendosur motorr i ri dhe letrat te sapo prera per 1 vit, ne gjendje shum te Mir Pune cmim. Tiranë
3 000€
Viti: 2015; ; Kilometrazhi: 186000 km Itali
47 990€
Viti: 1995; ; Kilometrazhi: 1100000 km Itali
7 000€
Viti: 1999; ; Kilometrazhi: 1310000 km Itali
8 500€
Viti: 2010; ; Kilometrazhi: 269500 km Itali
21 000€
Viti: 2005; ; Kilometrazhi: 890000 km Itali
13 500€
Viti: 2003; ; Kilometrazhi: 190000 km Berat
6 300€
Viti: 2006; ; Kilometrazhi: 641000 km Itali
18 900€
Viti: 1998; ; Kilometrazhi: 160000 km Tiranë
4 500€
I diskutueshëm
Viti: 2012; ; Kilometrazhi: 411000 km Itali
33 000€
Viti: 2012; ; Kilometrazhi: 375000 km Itali
18 000€
Viti: 2001; ; Kilometrazhi: 1 km Greqi
28 000€
Viti: 2003; ; Kilometrazhi: 1 km Greqi
24 000€
Viti: 2012; ; Kilometrazhi: 321000 km Itali
26 900€
Viti: 1997; ; Kilometrazhi: 645000 km Itali
15 000€
Viti: 1999; ; Kilometrazhi: 1000000 km Itali
14 000€
Viti: 2000; ; Kilometrazhi: 123000 km Itali
6 000€
Viti: 2007; ; Kilometrazhi: 90000 km Itali
4 900€
Viti: 2018; ; Kilometrazhi: 98500 km Itali
18 000€
Viti: 1996; ; Kilometrazhi: 391000 km Itali
2 500€