Njoftimet Premium

Shitja e Audi V8 në Shqipëri

shitet biqiklet shimano origjinale e sapo ardhur nga gjerman. biqikleta eshte e re e bler ne qese jam personi i 2 qe e pordori ket biqiklet goma te reja dopjo disk ngjgre e veqant te gjith. Kukës
E shitur

Audi V8 është një makinë luksoze, e cila është prodhuar nga kompania gjermane Audi AG që nga viti 1988. Simbolet “V8” në emër të këtij modeli tregojnë se Audi V8 është i pajisur me një motor formë V-je që ka 8 cilindra. Të gjitha makinat V8 janë prodhuar me katër rrota aktive. Interiori i V8-tës është mjaft e bollshme, e bërë në traditat klasike gjermane duke përdorur materiale të shtrenjta. Dyshemeja e këtij sedani ekzekutiv ka një qilim të trashë, paneli i përparmë është zbukuruar me dru dekorativ arre dhe vendet janë të veshura me susta me lëkurë origjinale, me cilësi të lartë. Kjo makinë është krijuar për njerëzit që duhet të tregojnë statusin e tyre financiar dhe respektimin. Prodhimi V8, u përfundua në vitin 1994.

Audi V8 general form
Audi V8 side view
Audi V8 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera