Njoftimet Premium

Në vitin 2019, kompania gjermane Audi prezantoi SQ8 coupe-crossover, i cili është një version i fuqishëm sportiv i crossover-it Q8. Audi SQ8 mori një motor diesel TDI katër litërsh, i cili është gjithashtu i instaluar në crossover-in Audi SQ7. Sot është një nga motorët më të fuqishëm me naftë në Evropë. Fuqia e tij është 435 kuaj fuqi. Motori është çiftuar me një kuti shpejtësie automatike me tetë marshe. Audi SQ8 merr shpejtёsi deri 100 km/orë në 4.8 sekonda dhe shpejtësia maksimale është e kufizuar në 250 km/orë. Interiori i kësaj makine është bërë në një stil sportiv. Në rreshtin e pasmë janë tre sedilje të plota, secila prej të cilave ka rregullimin e vet. Vëllimi i bagazhit arrin në 605 litra dhe me sediljet e pasme të palosura - 1755 litra. Dizajni i panelit të përparmë është bërë si në modelet e tjera të fundit Audi: dy ekrane me prekje në qendër, përmes të cilave ju mund të kontrolloni pothuajse të gjitha sistemet e makinës.

Audi SQ8 general form
Audi SQ8 side view
Audi SQ8 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera