Njoftimet Premium

Shitja e Audi SQ7 në Shqipëri

Shitet Audi Q7 S-line SPORT 44 xhi; ; E lart pr ta prdorur n cdo lloj terreni, 237 kuaj fuqi, t apasionuarit e shpejtsis ka versionin SPORT, Airbag pr shofer pasagjer dhe ansor sigur. Durrës
E shitur

Audi SQ7 i ri u prezantua në pranverën e vitit 2016. Jashtë, Q7 më e shpejtë ndryshon nga versioni standard në bumpers, një grilë të kromuar, pasqyra pasqyruese anësore alumini dhe mbulesa të dyerve. Inxhinierët e Audi-it kanë instaluar një motor turbo diesel S-7, motor me katër litra me një konfigurim V të 8 cilindrave, që i atribuohet familjes TDI. Fuqia e këtij motori turbo dizel është 435 kuaj fuqi. Motori punon me transmisionin automatik Tiptronic me tetë banda dhe është i aftë të shpenzojë jo më shumë se 7.4 litra naftë për 100 kilometra. Brendësia e Audi SQ7 përdor materiale të shtrenjta - tavani dhe shtylla janë të mbuluara me lëkurë, dhe paneli i përparëm përmban fletë alumini dhe fibra karboni.

Audi SQ7 general form
Audi SQ7 side view
Audi SQ7 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera