Njoftimet Premium

Shitja e Audi SQ5 në Shqipëri

-Audi SQ5 limited edition; ; -3.0 T benzin 354 hp; ; -Viti 2014; ; -99.000 km; ; -Original paint; ; -Full option; ; -Perfect condition; ; -mimi 21.300 deri ne Durres pa dogane; ; ; ; @illyriamotors Durrës
21 300€

Makina Audi SQ5 është një version sportiv i kompanisë së njohur gjermane crossover ─ Q5. Gjenerata e parë e crossover SQ5 u prezantua në 2012 në një shfaqje motorike ndërkombëtare në Paris. Në 2017, Audi paraqiti gjeneratën e dytë të këtij crossover sportiv. Audi SQ5 crossover ka provuar veten në rrjedhën e përdorimit të përditshëm. Vlerësimet e shoferëve sugjerojnë se zgjidhja më e mirë është opcioni i naftës - kjo makinë pëlqen dinamika me konsumim të arsyeshëm të karburantit. Versioni i benzinës është gjithashtu zbavitës, por më kapriçioz kur përdoret - motori nuk e "dashuron" benzinë ​​të keqe. Në ciklin e kombinuar SQ5 me një motor benzine konsumon rreth 13 litra në 100 kilometra dhe konsumi i motorëve me naftë varion nga 8 deri në 10 litra.

Audi SQ5 general form
Audi SQ5 side view
Audi SQ5 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera