Njoftimet Premium

Prezantimi i Audi S1 ​​u zhvillua në shkurt 2014, por nuk ishte shumë e zakonshme. Veprimtaria u zhvillua në mënyrë të drejtpërdrejtë - transmetimi video u krye nga faqja zyrtare e markës dhe miliona tifozë të markës mund të shikonin një ngjarje emocionuese pa lënë monitorin. Më vonë, modeli u prezantua zyrtarisht në Sallonin Ndërkombëtar të Automjeteve të Gjenevës. Makina është prodhuar me dy lloje të trupit: një derë me tre dyer dhe një hatchback me pesë dyer. Karakteristikat teknike të kësaj makine të vogël janë shumë të mira. Nën kofano ekziston një njësi benzine me katër cilindra me një volum 2.0 litra të familjes TFSI me një kapacitet prej 231 kuaj fuqi. Në versionin bazë, ka disqe 17 inç me një madhësi gome prej 215 me 40 milimetra.

Audi S1 general form
Audi S1 side view
Audi S1 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera