Njoftimet Premium

Audi RS 5 është një makinë sportive e prodhuar nga Audi Sport GmbH (formerly quattro GmbH) në platformën Audi A5. Audi RS5 bëri debutimin e tij zyrtar në Frankfurt Motor Show në 2010. Prodhuesi e vendos këtë modifikim si modeli i akordimit të fabrikës A5, ndërsa versioni i RS është krejtësisht i ndryshëm nga konfigurimi A5. Së pari, dizajni. Dallimet ulen në një kuti të trupit më agresiv, një parakolp krejtësisht të ndryshëm dhe një spoiler të madh të pasmë, i cili përparon me një shpejtësi prej 120 kilometrash në orë. Përveç kësaj, optika e dritave me teknologjinë Xenon-Plus është instaluar. Së dyti, dallimet e rëndësishme kanë karakteristika teknike. Në Audi RS5 është instaluar motori me fuqi atmosferike 4.2 litra, me një kapacitet prej 450 kuaj fuqi.

Audi RS5 general form
Audi RS5 side view
Audi RS5 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera