Njoftimet Premium

Për herë të parë, Audi RS Q3 u shfaq në publik si model konceptual në Pekin në shfaqjen motorike të 2012. Njoftimi zyrtar i modelit kompakt të RS Q3 u mbajt në Gjenevë në shfaqjen e makinave në vitin 2013. Modeli ngjalli interes të madh tek specialistët dhe klientët e zakonshëm. Në vitin 2015, së bashku me versionin e zakonshëm të crossover, Audi RS Q3 u ristrukturua. Dhe në 2016, Audi ka shtuar modelin e RS Q3 Performance në formacionin e vet sportiv. Sedilet, të instaluara në sallonin Audi RS Q3, kanë forma dhe karakter sportiv. Kabina është projektuar për pesë pasagjerë dhe në shumë mënyra është e ngjashme me brendin e Audi Q3. Sa i përket aftësive jashtë rrugës, me një hapësirë ​​prej 140 mm, vështirë se mund të quhet serioz.

Audi RS Q3 general form
Audi RS Q3 side view
Audi RS Q3 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera