Njoftimet Premium

Shitja e Audi R8 në Shqipëri

Makina Posedon keto opsione:; Komanda ne timon; ; Timon spotiv lekure; ; Marsha F1 ne timon; ; Digital display; ; Voice commands; ; Mates vaji, voltazhi baterie, presioni,; ; Xhama dhe pasqyra elektrike; ; Pasqyr. Tiranë
78 000€
I diskutueshëm

Audi R8 është një makinë sportive me rrota të të gjitha aktive. Makina u prezantua për herë të parë në 2006 Motor Show në Paris. Ashtu si versione të tjera sportive të Audi, R8 është mbledhur në divizionin Audi Sport GmbH, i cili deri në fund të vitit 2016 quhej Quattro GmbH. Prodhimi është e bazuar në ndërmarrjen NSU Motorenwerke AG, e cila në vitin 1970 u bë e famshme për motorin e saj rrotullues valveless. Gjenerata e parë Audi R8 është projektuar duke përdorur disa komponentë nga platforma Lamborghini Gallardo. Në pranverën e vitit 2010, Audi paraqiti Coupe R8 GT, ishte një prodhim i kufizuar, i cili u prodhua me 333 kopje. Modeli sportiv R8 u përditësua në vitin 2012. Dy vjet pas ridezenjimit, gjenerata e dytë Audi R8 u zbulua në Gjenevë Motor Show 2015.

Audi R8 general form
Audi R8 side view
Audi R8 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera