Njoftimet Premium

Shitja e Audi Q8 në Shqipëri

-Audi Q8 S-Line; ; -3.0 benzi 335 hp; ; -Viti 2019; ; -13.000 km; ; -Full option; ; -mimi 66.400 deri ne Durres pa dogane; ; ; ; @illyriamotors Durrës
66 400€

Audi Q8 u paraqit në publik në ngjarjen e veçantë të Audi Brand Summit, i cili u organizua në qytetin kinez të Shenzhen. Vendi i premierave nuk u zgjodh rastësisht sepse Kina është aktualisht një treg prioritar për një kompani nga Ingolstadt. Gjëja e parë që duhet të vihet në dukje kur e shikoni këtë makinë është trupi i tij Coupe. Audi Q8 ofron format e jashtëzakonshme të hijeshisë së shpejtësisë dhe elegancën. Në brendësi, ai kombinon teknologjinë luksoze dhe teknologjinë e lartë - një kombinim fitimprurës për një makinë që është e pozicionuar në klasën premium. Q8 bazohet në platformën MLB Evo, është e dukshme për parametrat e saj drejtues progresiv, si dhe për amortizuesit e përshtatjes. Kjo makinë mundet pa ekzagjerim të quhet Audi më spektakolare deri më sot.

Audi Q8 general form
Audi Q8 side view
Audi Q8 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera