Njoftimet Premium

Shitja e Audi Q2 në Shqipëri

-Audi Q2L 30e-Tron; ; -Viti 2021; ; -0 km; ; -Full elektric; ; -Full option; ; -Range 265 km; ; -DOGANA 0 lek; ; -mimi 33.000 deri ne Durres; ; ; ; @illyriamotors Durrës
33 000€

Nënkompakti premium Audi Q2 crossover u paraqit në Sallonin Ndërkombëtar të Automjeteve të Gjenevës në pranverën e vitit 2016. Kryqëzimi i vogël është bërë mishërim i disa zgjidhjeve jo standarde për serinë Audi Q në pjesën e jashtme. Por në të njëjtën kohë makina nuk dallon nga stili korporativ i Audi, është i pajisur me pajisje dhe teknologji moderne. Dizajni i kryqëzimit bëhet duke marrë parasysh të gjitha trendet dhe teknologjitë aktuale. Ka elemente interesante që menjëherë tërheqin vëmendjen. Interieri i Audi Q2 është menduar në detajet më të vogla dhe është bërë duke përdorur materiale cilësore. Makina mund të konsiderohet si rezultatet e para të aktiviteteve të Mark Lichte, projektuesi kryesor i Audi. Dizajni u rifreskua, por nuk u vërejtën ndryshime radikale, Audi Q2 mbajti stilin e përgjithshëm të makinave nga Ingolstad.

Audi Q2 general form
Audi Q2 side view
Audi Q2 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera