Njoftimet Premium

Audi e-tron Quattro konceptual u prezantua në 2015 në ekspozitën ndërkombëtare të automjeteve në qytetin gjerman të Frankfurtit. Prodhimi i plotë i kësaj makine filloi në fund të vitit 2018 dhe shitjet e para në Evropë u organizuan në vitin 2019. Në të njëjtin vit, Audi prezantoi e-tron në një version krejtësisht të ri të karrocerisë - Sportback. Interiori i kësaj makine elektrike duket i denjё në krahasim me modelet e tjera të segmentit pёrfaqёsues. Dy ekrane me prekje janë përfshirё në kroskot: i sipërmi është përgjegjës për navigimin dhe sistemin multimedial dhe i poshtmi është për kontrollin e klimës në brendësi dhe ngrohjen në sezonin e ftohtë. Audi e-tron është një makinë miqësore me mjedisin! Kjo makinë elektrike premium është e pajisur me dy motorë. Fuqia totale e të dy motorëve është 265 kV, që është e barabartë me 360 kuaj fuqi klasike. Kjo makinë është e kufizuar në shpejtësinë maksimale deri në 200 km/orë, por treguesi i marrjes sё shpejtёsisё nga 0 në 100 km/orë është 6.5 sekonda.

Audi e-tron general form
Audi e-tron side view
Audi e-tron back view

Shitja e Audi në qytete të tjera