Njoftimet Premium

Shitja e Audi A6 Allroad në Shqipëri

Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI 200 (272) kW (PS) S tronic; ; Motori: Diesel / 200 kW (272 kf) / 2, 967 cc; ; Lloji i transmetimit: automatik; ; Makin: ngasje me t gjitha rrotat; ; Ngjyra e jashtme: . Tiranë
E shitur

Audi A6 Allroad Quattro është një version fuoristradë i A6 Avant. Ai ndryshon nga modeli standard portobagazh nga prania e AWD Quattro, pezullimi i ajrit dhe pastrimi i rregullueshëm i tokës, rritja e harqeve të rrotave dhe kitet e trupit plastik. Lartësia e Audi A6 Allroad Quattro është e rregulluar në faza në një gamë të caktuar. Për më tepër, kur makina përshpejtohet, lartësia zvogëlohet automatikisht për të zvogëluar rezistencën e ajrit dhe për të rritur stabilitetin e makinës. Të gjitha versionet e A6 Allroad ishin të pajisura fillimisht me Quattro të gjitha rrotat, si dhe sistemit pneumatik të ajrit. Me ndihmën e sistemit pneumatik të ajrit, pronari i makinës mund të ndryshojë lartësinë nga toka në rangun prej 140 deri në 208 milimetra.

Audi A6 Allroad general form
Audi A6 Allroad side view
Audi A6 Allroad back view

Shitja e Audi në qytete të tjera