Njoftimet Premium

Audi A4 Allroad Quattro hyri në treg në vitin 2009. Ky model është një version jashtë rrugës i kamionëve standard Avant. Në këtë rast, makina ka një hapsirë më të madhe. Pamja origjinale e veturës Audi A4 Allroad jep element dekorativ plastik rreth perimetrit të trupit, harqe të mëdha të rrotave, si dhe rrota të mëdha me goma të profilit të lartë. Quattro me katër rrota dhe zmadhimi në tokë i lejojnë makinës Audi A4 Allroad ndjehet i sigurtë në rrugë jashtë dhe në dëborë të thellë. Pjesa e prapme e makinës është gjithashtu e zbukuruar bukur dhe tërheq vëmendjen. Prapakolpi është mjaft i fuqishëm dhe përfshin një element dekorativ. Trupi i ngurtë jashtë rrugës i jep dritat e pasme me linja elegante LED.

Audi A4 Allroad general form
Audi A4 Allroad side view
Audi A4 Allroad back view

Shitja e Audi në qytete të tjera