Njoftimet Premium

Shitja e Audi 90 në Shqipëri

Shitet Audi 90 cabriolet benzin g. Makina eshte ne gjendje shume te mire pune te gjitha sherbimet e be. Impjant gazi Lovato; MUNDESI NDERRIMI Tiranë
E shitur

Sedani Audi 90 i gjeneratës së parë u prezantua në 1984. Kjo veturë ishte e pajisur me motorët benzinë 2.0 litra (113 kuaj fuqi) dhe 2.2 litra (115 kuaj fuqi) dhe gjithashtu edhe me një motor diesel 1.6 litra turbo (70 kuaj fuqi). Audi 90 kishin rrota aktive të përparme, por top versioni me një motor 2.2 litra u ofrohej klientëve me katër rrota aktive. 105,000 nga këto makina janë prodhuar deri në vitin 1987. Audi 90 i gjeneratës së dytë doli në shitje në vitin 1987. Ky sedan ishte i pajisur me motorët benzinë 2.0 litra (115 kuaj fuqi) dhe 2.3 litra (170 kuaj fuqi) dhe gjithashtu edhe një motor turbodiesel 1.6 litra (80 kuaj fuqi). Në total, deri në viti 1991, u prodhuan 184,000 makina të modelit 90. Me ndryshimin e ardhshëm të gjeneratës së vitit 1991, të gjitha modifikimet për tregun evropian filluan të quhen Audi 80 dhe të gjitha versionet për tregun amerikan - Audi 90. Teknikisht edhe jashtë, këto vetura nuk ishin të ndryshme.

Audi 90 general form
Audi 90 side view
Audi 90 back view

Shitja e Audi në qytete të tjera