Njoftimet Premium

Universal pesë-vendesh Alfa Romeo Crosswagon me katër rrota aktive u prezantua në vitin 2004. Crosswagon ishte një version jashtë rrugës i 156. Kjo makinë kishte jo vetëm katër rrota aktive, por gjithashtu ndryshoi në rritjen e hapësirës nga toka (140 mm) dhe një pajisje plastike rreth perimetrit të karrocerisë. Alfa Romeo Crosswagon kishte vetëm një modifikim: një motor turbodiesel 1.9 litërsh me 150 kuaj fuqi dhe një kuti e shpejtësisë automatike me gjashtë shpejtësi. Versioni standard i kësaj makine përfshin: imobilizuesin, sistemin e frenimit kundër bllokimit dhe airbagun e shoferit. Ky model u prodhua në Itali deri në vitit 2007, megjithëse prodhimi i Alfa Romeo 156 të zakonshëm u përfundua në 2005.

Forma e përgjithshme e Alfa Romeo Crosswagon
Pamje anësore e Alfa Romeo Crosswagon
Pamja e pasme e Alfa Romeo Crosswagon

Shitja e Alfa Romeo në qytete të tjera