Njoftimet Premium

Hatchback me tre dyer Alfa Romeo 145 u prezantua zyrtarisht në vitin 1994. Kjo makinë ishte e pajisur me motorë benzine katërcilindërsh me vëllim 1.4, 1.6 dhe 1.7 litra me kapacitet nga 90 deri në 129 kuaj fuqi, gjithashtu edhe me një motor turbodiesel 1.9 litra me fuqi nga 90 deri në 105 kuaj fuqi. Në vitin 1996, makina 145 mori një motor të ri benzine me vëllim dy litra me një kapacitet 155 kuajfuqi. Në vitin 1998, u shfaq një versioni ri Junior me ndryshime të vogla në interior dhe exterior. Në konfigurimin bazë, Alfa Romeo 145 kishte: ngritjet e xhamave elektrike, pasqyra elektike, pajisje anti-vjedhje, përforcues hidro i timonit, airbag dhe ABS. Me një pagesë shtesë, klientët mund të marrin kondicionerin dhe fenerët e mjegullës. Versionet më të shtrenjta kishin tavan të hapshëm dhe tapiceri lëkure.

Alfa Romeo 145 general form
Alfa Romeo 145 side view
Alfa Romeo 145 back view

Shitja e Alfa Romeo në qytete të tjera