Filtri

Henri Ford, biznesmeni legjendar i shekullit të njëzetë, organizatori i prodhimit të rrjedhës-transportuesit dhe "babai" i industrisë së automobilave, lindi më 30 korrik 1863 në një fermë pranë Dearborn, Miçigan...

Ekspozita Ndërkombëtare e Automobilizmit dhe Mjeteve Motorike në Shangai ndodh çdo vit çift, në javën e fundit të prillit. Ngjarja ndryshon me Pekin Motor Show, i cili bëhet në vite tek. Në 2019, Shanghai Motor Show...

Nju Jork International Auto Show është një ngjarje vjetore në botën e automobilave, e cila zhvillohet në qytetin më të madh të SHBA-ve. Në 2019, ekspozita auto do të mbahet nga 19 deri më 28 prill...


Gjithkush e do muajin maj: të ngrohtë, me diell dhe të shndritshëm. Mund të duket se të gjithë njerëzit janë të gëzuar dhe shumë të prirur, plot me ngjarje dhe emocione pozitive. Për fat të keq, yjet janë të detyruar të zhgënjejnë të gjithë ata që presin vetëm gjëra pozitive nga maji. Muaji i pestë i vitit do të bëhet një "mashtrues" në të cilin e ardhmja do të "fshehet" dhe ky proçes do të jetë i vështirë dhe i vështirë. Rrahjet kryesore të çekiçit të fatit do të bien në fushat e punës dhe financave. Kjo zonë do të jetë aq e paqëndrueshme dhe e rrezikshme që astrologët në mënyrë unanime ju rekomandojnë përgjithësisht të qëndroni larg punës. Është e këshillueshme që të planifikoni një pushim të gjatë në Maj. Një udhëtim i gjatë me makinë me familjen ose miqtë e ngushtë, kjo është ajo që përfaqësuesit e të gjitha shenjave zodiake duhet të bëjnë në Maj! Nëse nuk mund të largoheni për një muaj të tërë, përpiquni të merrni të paktën disa ditë pushim.