Në historinë e industrisë së automobilave ka makina që përcaktuan zhvillimin e mëtejshëm të kësaj industrie dhe u bënë etalon. Sot duam të tregojmë...

Fituesi i çmimit European Car of the Year 2020 duhej të shpallej në hapjen e Ekspozitës së makinave në Gjenevë. Mirёpo, ekspozita u anullua pasi autoritetet zvicerane ndaluan aktivitetet...

Kompania gjermane Audi ka prezantuar një hatchback krejtësisht të ri Audi A3 të vitit 2020. Nga pamja e jashtme, hatchback-u nuk ka ndryshuar shumë, edhe në...

horoskopi

Prilli 2020 për të gjitha shenjat e zodiakut do të jetë një muaj që nuk do të sjellë ndryshime të mëdha. Kjo periudhë do të jetë plotësisht e privuar nga çdo surprizë. Nga njëra anë, kjo nuk është shumë e mirë, por nga ana tjetër, ajo ka pluse të dukshme: nuk do të jetë e nevojshme të nxitoni kudo, nuk do të ketë probleme të mëdha dhe nuk do të ketë shpenzime shtesë. Detyrat në të gjitha fushat e jetës do të shfaqen sistematikisht dhe yjet rekomandojnë zgjidhjen e këtyre problemeve pa bujë dhe panik të panevojshëm. Familjarёt këtë muaj duhet të jenë absolutisht të qetë, në këtë fazë nuk kanё probleme të vërteta, për shkak të të cilave do të ia vlente të shqetësoheshin. Në fushën e shëndetit, do të kërkohet kujdes, por nuk ka pse të keni frikë. Nëse nuk ndiheni mirë, këshillohuni menjëherë me mjekun. Kujdesi mjekësor në kohë, do t'ju ndihmojë të shmangni problemet serioze! Në prill, yjet rekomandojnë të mbështeteni më shumë në intelekt sesa në emocione. Mundohuni të analizoni të gjitha veprimet tuaja në mënyrë korrekte, në mënyrë që të parandaloni gabimet.

Veçanërisht për site-in Onlyauto, u zhvillua një program unik i llogaritjes së distancave. Ky program është projektuar me qëllim që çdo dashamirës i makinave të planifikojë shpenzimet për udhëtimet e veta. Veçanërisht e dobishme është llogaritja e distancave për kompanitë e angazhuara në transportin e mallrave. Duke përdorur llogaritjen e distancave në Onlyauto, ju mund: të vendosni itinerarin midis qyteteve, të llogarisni se sa para do të shpenzohen për karburantin, të përcaktoni me saktësi kohëzgjatjen e udhëtimit tuaj, të zgjidhni një hotel, kafene apo pikë karburanti gjatë rrugës. Shpresojmë që do të merrni kënaqësi, duke përdorur llogaritjen tonë të distancave!
Në site-in Onlyauto vendosja e njoftimit për shitjen e automjetit është absolutisht falas! Megjithatë, ekzistojnë shumë shërbime premium që janë të nevojshme: për tu shitur më shpejt një automjet; për të vendosur njëkohësisht disa reklama për shitje; për ti bërë një reklamë të mirë autosallonit tuaj ose një biznesi tjetër, që lidhet me automjetet. Sigurisht, të gjitha shërbimet premium paguhen, por ne u përpoqëm t’i bënim çmimet tona të arsyeshme dhe t’u ofrojmë përdoruesve tanë disa opsione të ndryshme, për të plotësuar llogarinë në faqen e internetit Onlyauto. Ne gjithmonë do të jemi të lumtur dhe presim njoftimet tuaja në Onlyauto!